Introductie

Welkom op de SAILSetc website. SAILSetc is een van de grootste leveranciers van onderdelen voor radiozeilen. Ons assortiment van onderdelen is gericht op de vier internationale klassen (One Meter, Marblehead, Ten Rater, A Class), die worden beheerd door de International One Meter International Class Association (IOMICA) en de Internationale Radio Sailing Association (IRSA). We hebben een groeiend assortiment van onderdelen dat geschikt is voor de RG65 klasse. Echter, de onderdelen die wij leveren zijn ook geschikt voor, of kunnen aangepast worden voor, vele andere radiozeiljachten in de wereld.

In tegenstelling tot andere leveranciers in de radiozeilsector is SAILSetc is de primaire bron (ontwerp, specificatie en productie) van bijna alle boten, masten, hulpstukken en zeilen die we leveren. Onze specialistische kennis van de sport helpt ons te ontwerpen, ontwikkelen, maken en leveren van onderdelen die bij uitstek geschikt zijn voor hun doel.

Naast de onderdelen bestemd voor de grote internationale radiozeilklassen, kunnen we ook modelzeilen maken voor windtunneltesten en voor gebruik op zeilmodellen van ontwerpen op ware grootte. Dit geldt ook voor werkzaamheden onder geheimhouding en voor de America's Cup Class teams. We zijn ook blij om op te treden als adviseurs op het ontwerp van radiozeiljachten voor speciale toepassingen.

Wij produceren romp appendages en casco's voor sleeptank testmodellen en wij ontwerpen en ontwikkelen op adviesbasis voor andere fabrikanten die behoefte hebben aan hulp op het gebied van RC zeilen.

Als u vragen heeft kunt u een bericht sturen via e-mail, fax of telefoon aan SAILSetc.

Lorna Bantock spreekt vloeiend Frans en Spaans en begrijpt een beetje Italiaans en Portugees. Lilian Bayona Pachero spreekt vloeiend Spaans en Engels.

E mail sales@sailsetc.com
Fax + 44 1376 571 437
Tel + 44 1376 570 583

© 2019 SAILSetc Ltd