Uvod

 

Dobrodošli na Internet stranice tvrtke SAILSetc. SAILSetc je jedan od najjvecih dobavljaca opreme za radio-upravljane (RU) jedrilice. Naša ponuda proizvoda je posebno namijenjena za cetiri medunarodne klase radio-upravljanih jedrilica (One Metre, Marblehead, Ten Rater i A klasa) nad kojima nadzor ima Me_unarodno udruženje klase One Metre (IOM ICA) I Me_unarodno udruženje radio-upravljanih jedrilica (IRSA). U našem asortimanu imamo i opremu pogodnu za klasu RG65. Tako_er, oprema koju mi isporucujemo pogodna, ili se može prilagoditi, za mnoge ostale klase radio-upravljanih jedrilice koje se koriste širom svijeta. Za razliku od drugih dobavljaca opreme za RU jedrenje, SAILSetc projektira, specificira i proizvodi gotovo sve RU jedrilice, jarbole, bumove, opremu i jedra koje nudi. Naša specijalisticka znanja o ovome sportu pomaže nam da projektiramo, razvijamo, proizvodimo i dostavljamo proizvode koje idealno odgovaraju namjeni.

Uz opremu koja je posebno namjenjena za glavne me_unarodne klase radio-upravljanih jedrilica, takoder izra_ujemo modele jedra za ispitivanja u zracnim tunelima namjenjenjim modelskim ispitivanjima tijekom projektiranja jedrilica s ljudskom posadom. Navedeno ukljucuje i poslove za timove u America’s Cup-u koji su ugovoreni pod uvjetima da se podaci ne mogu davati trecim osobama. Tako_e, možemo pružiti konzultantske usluge projektiranja RU jedrilica za posebne potrebe.

Proizvodimo privjeske (kobilice i kormila) i trupove za hidrodinamicka ispitivanja u bazenima. Tako_er, nudimo projektantske i razvojne usluge kao konzultanti za ostale proizvo_ace koji trebaju takvu pomoc na podrucju jedrenja RU jedrilicama. Ako želite postaviti neko pitanje, molimo da nam pošaljete e-mail, faks poruku ili nazovete SAILSetc.

Lorna Bantock tecno govori francuski i španjolski, a razumjet ce i pokoju rijec na talijanskom i portugalskom. Lilian Bayona Pachero tecno govore španjolski i engleski jezik.

E mail sales@sailsetc.com
Fax + 44 1376 571 437
Tel + 44 1376 570 583

 

© 2019 SAILSetc Ltd